Casino resort Ponte 16 ngarep-arep kanggo phase anyar manthuk taun
toto

Casino resort Ponte 16 ngarep-arep kanggo phase anyar manthuk taun

investor casino Hong Kong-kadhaptar Sukses Universe Group Ltd ngarep-arep https://ur-doc.com/ rencana construction kanggo extension saka waterfront casino Komplek resort Ponte 16 bisa disetujoni dening pemerintah Macau “ing taun”.

Wakil ketua perusahaan lan direktur eksekutif Hoffman Ma Ho Man ngonfirmasi aspirasi kasebut ing komentar menyang GGRAsia, Rebo. Ekstensi kasebut, sing diarani perusahaan minangka “fase katelu” , bakal langsung ana ing sisih kidul kompleks Ponte 16 saiki (digambar), cedhak bangunan bersejarah Pier 16 ing distrik Pelabuhan Inner, Pak Ma diterangno.

Fase katelu bakal duwe pusat blanja, lan promotor ngarep-arep sawetara papan game tambahan, ujare Pak Ma. operator casino Macau SJM Holdings Ltd partner in Ponte 16 bebarengan Sukses Universe, lan Ponte 16 nggunakake lisensi game tenan casino kang.

GGRAsia takon Pak Ma kok project extension resort casino – kang wis kasebut ing komentar perusahaan sadurungé ing dasawarsa – wis ora dadi adoh teka https://rainbowjunglekalbarri.com/ kanggo fruition.

Dheweke ngandhani yen bagean saka fase katelu kudu nggabungake apa sing diarani “solusi banjir” kanthi konsultasi karo pamrentah kutha. Distrik Inner Harbour misuwur amarga kebanjiran banyu nalika pasang dhuwur banget lan nalika angin topan sing luwih abot.

“Kita wis ngenteni akeh wektu kanggo nyinaoni masalah solusi banjir karo rencana kita” kanggo tahap katelu, ujare Pak Ma.

Ponte 16 iku salah siji saka loro resorts waterside lokal karo fasilitas game – liyane kang Macau Fisherman kang Wharf ing semenanjung Macau – wis https://thecurtiscasa.com/ dipasang floodgates ing beyo swasta-sektor lan nggawe owah-owahan liyane kanggo nyoba kanggo njaga saka risiko gangguan bisnis amarga abot- banjir cuaca, utamane banjir sing ana gandhengane karo angin topan.

Kompleks resort Ponte 16 mlaku sejajar karo pinggir wétan kali sing ngubungake Inner Harbour kanggo mbukak banyu. Iki minangka wilayah sing cendhek. Lantai game ing properti kasebut kebanjiran nalika badai kategori-10 taun 2017 sing dikenal minangka Typhoon Hato, sing kena pengaruh operasi Ponte 16.

Ing komentar paling anyar kanggo kita, Pak Ma ora nemtokake langkah-langkah anti-banjir paling anyar perusahaan kanggo tahap katelu sing dimaksudake ing Ponte 16. Nanging dheweke ngonfirmasi yen Semesta Sukses ngarepake persetujuan pemerintah kanggo rencana konstruksi fase katelu “ing taun iki” .

Ing sela-sela rapat umum taunan Success Universe ing Hong Kong ing dina Jumuah, Pak Ma wis ngandhani media Hong Kong babagan fase katelu saka Ponte 16 bakal mbutuhake “rong taun” kanggo ngrampungake karya konstruksi, sawise disetujoni pemerintah. wiwitan wis ditampa. Dheweke uga nyathet ing dina Jumuah manawa proyek ekstensi kasebut bakal duwe investasi “HKD600 yuta [US $ 77 yuta] nganti HKD800 yuta”, sing sebagian bakal ditutupi utangan bank.